Sisteme de control benzi transportoare. Sisteme de protectie. Modernizare statii de betoane. Pupitre de comanda.

cererilor din partea clientilor. Astfel, compania si-a extins domeniul de activitate si in aceasta piata, realizand o serie de proiecte finalizate cu succes. 

Din punct de vedere al nivelului de automatizare industria cimentului si a carbunelui este complexa insa fara prea multe posibilitati de reglare asa cum sunt alte industrii. Majoritatea proceselor din industria cimentului sunt discontinue (se desfasoara in sarje). Procesele din industria carbunelui sunt continue si functioneaza in mod normal la capacitatea maxima de productie a instalatiei, astfel explicandu-se capacitatea redusa de reglare a instalatiilor din aceste industrii.

Putem spunde ca in aceste procese precizia este prioritara. Atat industria cimentului cat si cea a carbunelui lucreaza cu dozaje fixe ce nu pot fi scoase din limite. In industria cimentului spre exemplu, pentru obtinerea unui tip de beton, trebuie indeplinita o anumita reteta. Fiecare reteta are un raport fix intre sorturi, ciment, apa si aditivi. Datorita acestui fapt neindeplinirea raportului fix de elemente duce la nerespectarea tipului betonului si implicit poate afecta rezistenta cat si durata de viata prognozata.

In industria carbunelui este absolut necesar ca umiditatea, dozajul cat si granulatia sa fie exact respectate. Nerespectarea acestor parametrii poate duce la o ardere ineficienta insemnand ardere incompleta, capacitate calorica scazuta si la un consum de carbune crescut.