Compania

ISYSTEMS AUTOMATION a fost creata in anul 2007 ca o companie de inginerie pentru proiectarea, dezvoltarea si punerea in functie a echipamentelor high-tech si de automatizare a proceselor tehnologice pe piata romaneasca. Specialistii companiei sunt ingineri ce au finalizat universitati de top din Romania.
In momentul de fata compania este partener in Romania pentru producatorii de echipamente industriale HMS si Knuerr.
Pentru proiectele de automatizare ale proceselor tehnologice, folosim echipamente de la producatori mondiali de renume precum SIEMENS, ABB, HIMA, GENERAL ELECTRIC, EMERSON, MITSUBISHI.
Pentru instalatiile mari, caz in care este necesara fiabilitatea ridicata si redundanta, cand exista un numar mare de semnale si multe obiecte de reglaj putem folosi sistemele DCS de la ABB Industrial IT, SIEMENS PCS7 sau Emerson OVATION. De asemenea, daca este necesar, putem implementa si sisteme de protectie sau de control al arzatoarelor produse de HIMA (el fiind un sistem de maxima siguranta si fiabilitate, certificat conform IEC 61508 SIL3).
Pentru instalatii si procese mijlocii, in cazul in care nu exista necesitatea redundanta si putere de procesare mare, vom folosi sistemul SCADA implementat cu echipamente SIEMENS WinCC/S7-300 sau GE Fanuc.
Pentru instalatiile mici, putem implementa PLC-uri locale furnizate de catre una dintre urmatoarele companii: SIEMENS WinCC/Logo, GE Fanuc, Mitsubishi.

SERVICII

Image

Sisteme de procesare si vizualizare a datelor

Sistemele MES/ERP (Manufacturing Execution Systems/ Enterprise Resource Planning) sunt sisteme ce ofera informatia portivita la locul potrivit

Image

AUTOMATIZARE

Compania noastra are atat dorinta, experienta cat si forta de munca necesara, pentru a acorda serviciile necesare implementarii cu succes a proiectelor pentru satisfacerea necesitatilor clientului.
Image

Sisteme de protectii si arzatoare (BPS/BMS)

Obiectivul principal al ESD (Emergency Shutdown Systems) este de a oprii instalatia in regim de urgenta in caz de probleme in sistemul DCS/PLC (proces iesit din stabilite, defectarea echipamentelor DCS/PLC,alte situatii de urgenta)
Image

Optimizare procese / Plant Perfomance monitoring / Advansed Process Control

Compania noastra va poate oferi solutii la cheie pentru eficientizarea si optimizarea productiei in orice domeniu prin analiza instalatiilor si inlaturarea pierderilor. Implementarea unui sistem de conducere optima a instalatiilor de productie aduce o crestere considerabila a profitului generata automat de catre cresterea sigurantei si fiabilitatii in exploatare.